Español | Français | English  | Portugues

    

MARHABÁ!  BENVINGUTS!!

Gaudeix d'un viatge pel Marroc, descobrint el més autèntic i especial de la seva essència ... T'oferim tota la nostra experiència i serietat, més de 10 anys acompanyant a viatgers de tot el món, amb l'hospitalitat que ens caracteritza ...

Descobreix la seva barreja de cultures, la seva forma de vida, els seus paisatges .... us convidem a fer un viatge diferent, un viatge a la teva mida, un viatge que deixa empremta en l'ànima del viatger ..... un entorn privilegiat per a anar a un ritme pausat ..

Aquí us oferim una mostra de possibles i interessants itineraris per aquest país.
Els podrem adaptar als vostres gustos, interessos i disponibilitat, per oferir-vos el millor d'aquesta terra i els seus habitants.

CIRCUITS  MES  DEMANATS:

RUTES AL DESERT                RUTES DE LES KASBAHS 

RUTES PER L'ATLES             RUTES ATLÀNTIC


CIRCUITS  AVENTURA:

RUTES EN DROMEDARI        RUTES A MIDA   

TREKKING                            BICICLETA

Despertaràs els teus sentits amb escenaris naturals, paisatges de pel lícula .... gaudiràs de la saborosa cuina marroquina ..., i podràs constatar com el temps s'atura assaborint lentament un te a la menta ...

Volem compartir amb vosaltres aquesta experiència màgica plena de sensacions i amb gust de dàtils, sorra i te.

Gagatravel Tours fa anys que t'ofereixen la millor combinació a l'hora de preparar i coordinar el teu viatge pel Marroc, un contacte directe amb l'entorn i els seus habitants gràcies a tot l'equip local, i una comunicació fàcil per a organitzar el vostre viatge amb la certesa que els vostres gustos i sol.licituds seran sempre ben atesos.

Estem disponibles a sortir en qualsevol data. Ens adaptem a les necessitats i interessos de les persones o grups. Tracte personalitzat.
Per a més informació i reserves CONTACTA amb nosaltres AQUÍ: